Yrityssiivous ja kiinteistöhuolto Hyvinkään, Riihimäen ja Tervakosken alueilla

Tilaa Merlika Ay:ltä laadukas yrityssiivous ja kiinteistöhuoltopalvelut. Räätälöimme aina yhdessä asiakkaan kanssa heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaisen siivouspalvelukokonaisuuden. Palvelumme kattavat Hyvinkään ja  Riihimäen alueet. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Monipuoliset siivouspalvelut yrityksille

Kun etsit tehokasta ja luotettavaa siivouspalvelua yrityksellesi, tiedät kenen puoleen kääntyä! Meiltä saat laadukkaat yrityssiivoukset sekä rakennus- ja teollisuussiivoukset ja kiinteistöhuoltopalvelut. Yrityksille tarjoamme seuraavia palveluja:

Ylläpitosiivoukset
Ylläpitosiivous on säännöllisesti tehtävää siivousta, missä ylläpidetään asiakkaan kanssa yhdessä määriteltyä puhtaustasoa. Yleensä siihen kuuluu imurointi, lattioiden pesu, pintojen pyyhintä, roskien vienti ja muut yhdessä sovitut toimenpiteet.Tilaa Merlika Ay:ltä laadukas ja tehokas yrityssiivous sekä kiinteistöhuoltopalvelut. Palvelemme yrityksiä Hyvinkään ja Riihimäen alueilla. Pyydä tarjous!

Perus- ja erikoissiivoukset
Näillä tarkoitetaan perusteellisempia pintojen ja huonekalujen sekä tekstiilien puhdistamisia silloin, kun ylläpitosiivous ei pelkästään riitä toivotun puhtaustason saavuttamiseen. Perus- ja erikoissiivouksiin lukeutuvat esimerkiksi huonekalutekstiilien puhdistukset, ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset.

Rakennus- ja teollisuussiivoukset
Siivoamme ammattitaitoisesti ja joustavasti erilaiset teollisuuskiinteistöt ja -tilat. Rakennusurakoissa hoidamme niin ylläpitosiivoukset kuin loppusiivouksen kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti.

Sijaisuudet
Hoidamme myös erilaisten siivouspalvelujen sijaisuudet asiantuntevasti ja pitkällä kokemuksella.

Ota yhteyttä!

Puhdas ja laadukas työn jälki sekä ystävällinen palvelu on meille kunnia-asia. Perheyritykseltämme saat kattavaa ja luotettavaa siivouspalvelua pienen ja suuren yrityksen tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarvitsetko siivouspalveluja tai -tuotteita?

Jätä viesti yhteystietojesi kera, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Kerro meistä kavereillesi